Over de Mediator

Bart van den Bersselaar

Bart van den Bersselaar

Ik ben Bart van den Bersselaar echtscheidings mediator / scheidingsbegeleidingen ik ben MfN-registermediator geworden vanuit de behoefte om écht iets voor mensen te kunnen betekenen in één van de zwaarste periodes uit hun leven.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een huwelijk respectvol en duurzaam af te sluiten, zeker als er kinderen in het spel zijn waardoor je als ouders voor altijd aan elkaar verbonden blijft.

Heel graag wil ik jullie helpen om deze brug te bouwen: van partners naar ex-partners en van partners naar ouders.

  • Willen jullie het huwelijk samen op een respectvolle manier afsluiten, met aandacht en ruimte voor elkaars zorgen, angsten en emoties?
  • Stellen jullie de belangen van de kinderen voorop en hechten jullie waarde aan respectvolle communicatie, ook na de scheiding?
  • Willen jullie niet het onderste uit de kan voor jezelf maar willen jullie een eerlijke en rechtvaardige verdeling voor beiden?
  • Willen jullie duurzame afspraken maken met elkaar die over een aantal jaar ook nog goed voelen?

Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Als mediator zorg ik ervoor dat jullie constructief met elkaar in gesprek gaan en oplossingen bedenken over de belangrijke zaken die geregeld moeten worden.

Mediator voor:

Mediator bij conflict

Als mediator bij uw conflict help ik om het conflict weer op te lossen. Ook als u zelf geen mogelijkheden meer ziet. Als onpartijdige mediator leid ik de gesprekken waarin er toegewerkt wordt naar oplossingen waar beide partijen zich in kunnen vinden. Mediation of bemiddeling kan onder andere plaatsvinden bij een samenwerkingsprobleem, conflict op het werk, met de buren of in de familie.

Neem voor meer informatie over mediation of het maken van een vrijblijvende afspraak contact met mij op.

Mediator bij echtscheiding

Als mediator regel en begeleid ik uw hele scheiding. Daarbij ben ik onpartijdig en draag er zorg voor dat het belang van u beide even goed aan bod komt. U wordt goed voorgelicht over alles wat er geregeld moet worden en samen doorlopen we alle zaken waar afspraken over moeten worden gemaakt. In uw eigen tempo. Zorgvuldigheid en maatwerk staan altijd voorop, zowel bij het echtscheidingsconvenant als bij het ouderschapsplan.

LPO Mediation is aangesloten bij het door de ScheidingsDeskundige gefaciliteerde samenwerkingsverband van zelfstandig werkende scheidingsbegeleiders. De aangesloten leden met verschillende ervaring en achtergrond versterken elkaar door kennis en vaardigheden te delen. Daarnaast werken wij met hoogwaardige documenten en houden wij onze kennis op het gebied van echtscheidingen middels bijeenkomsten, educatie, vakliteratuur en nieuwsbrieven bij.